Preporođeni Vrdoljak: Ne mislim da igram nešto posebno bolje

DINAMOV zadnji vezni u zimskom je prijelaznom roku dobio kompanjona, Argentinca Adriana Calella, s kojim čini dvojac za budućnost koji će biti zadužen za razbijanje protivničkih napada.

No, njegov doprinos sve je veći u ofenzivnim akcijama te ga s pravom Kruno Jurčić gura prema protivničkim vratima. Ivica Vrdoljak u intervjuu govori o predstojećem ogledu s Osijekom, što je posljednja utakmica njegove momčadi uoči stanke i ogleda Hrvatske s Andorom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010.

"Sigurno je da smo se vratili u pobjedničku formu i da ćemo u svakoj utakmici do kraja sezone ići na pobjedu. Naravno da želimo nova tri boda prije reprezentativne stanke koju ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo bili još bolji u nastavku prvenstva", rekao je Vrdoljak sa službene stranice NK Dinama.

Dinamov vratar Tomislav Butina bio je pun hvale za Osječane nakon ogleda sa Zagrebom u Kupu. S njim se slaže i Ivica Vrdoljak.

"Imaju dosta mladih igrača i gledam na naše iskustvo kao na prednost. Očekujem čvrstu utakmicu u kojoj se moramo postaviti tako da njima bude jasno da ne mogu doći do pozitivnog rezultata. Sve momčadi koje tu gostuju dolaze se braniti. Smatram da mi imamo i neusporedivo veću individualnu kvalitetu koja može presuditi utakmicu".

Vrdoljaka Jurčić koristi dosta prema naprijed jer je vidio kako Dinamov veznjak može biti izuzetno opasan po protivnička vrata.

"Da, no to ne znači da ću ja sada postati ofenzivni vezni. Dakle, i Calello i ja ovisno o situaciji možemo sudjelovati u napadu".

Osvrnuo se Ivica Vrdoljak i na sve više pohvala koje svakodnevno pristižu na njegov račun.

"Smatram da sam, što se tiče igre prema nazad, odigrao na nivou tijekom cijekle sezone. Sada se to isto očekuje u igri prema naprijed. S obzirom na golove i na to da sam više u ofenzivi, više se priča o tome, no ja ne smatram da je moja igra ekstremno bolja u odnosu na dosadašnji tijek sezone", zaključio je Vrdoljak.

M.Š.
Foto: Vedran Đulić (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.