NOGOMET

Pretučena nogometašica otkrila što se dogodilo u noći kad je napadnuta

Foto: Imago Sports/Guliver

KHEIRA Hamraoui, 31-godišnja igračica PSG-a i francuske nogometne reprezentacije, oglasila se vezano uz fizički napad na nju koji se dogodio u noći s 4. na 5. studenog. Bila je tad žrtva nasrtaja u kojem su je dvojica muškaraca pretukli koristeći željezne šipke s namjerom da je teško ozlijede.

Hamraoui je u javnost istupila preko svog odvjetnika Saida Harira, ne želeći pritom komentirati svoju povezanost s Ericom Abidalom. Njega će se, podsjetimo, također saslušati zbog moguće povezanosti s napadom jer je navodno imao ljubavnu vezu s ozlijeđenom nogometašicom.

Diallo puštena na slobodu

Ona je preko odvjetnika zatražila da se poštuje njena privatnost i poručila da u ovom trenutku neće komentirati sve što se dogodilo, ali je potvrdila da su udarci koje je primila bili "neobično nasilni, posebice po donjem dijelu tijela".

Podsjetimo, napadači su presreli automobil u kojem je Hamraoui bila u društvu suigračice Aminate Diallo. Zaustavili su ga, Hamraoui izvukli iz njega i pretukli je. Diallo je bila osumnjičena za sudjelovanje u tom napadu, predbacivalo joj se i da ga je ona naručila kako bi izgurala konkurentnu igračicu sa svoje pozicije i u klubu i u reprezentaciji. Bila je zadržana u policiji 36 sati, a kasnije puštena bez optužnice zbog nedostatka dokaza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.