MEĐUNARODNI NOGOMET

Prijateljska utakmica? Poznati "mesari" krvnički na zvijezdu Brazila


HONDURAS nije baš pametan odabir protivnika za prijateljsku utakmicu, posebno prije velikog natjecanja. 

Premda su jakoj reprezentaciji protiv njega zajamčeni pobjeda i podizanje samopouzdanja, jednako je zajamčeno da će mu ova nejaka, ali gruba momčad ozlijediti ključnog igrača.

Nakon Argentine, kojoj su prije Copa Americe 2016. ozlijedili Messija, zbog čega je morao propustiti početak prvenstva Južne Amerike, da su gore navedene teze točne uvjerio se i Brazil. 

Jer u posljednjoj probi prije Copa Americe, koja za četiri dana počinje upravo u Brazilu, razbio je Honduras 7:0, ali im je suparnik razbio Arthura Mela. Važnog igrača sredine terena. 

U 29. minuti veznjak Barcelone je na sredini terena kretao s loptom prema suparničkom golu kada je u njega krvnički s obje noge i nepotrebno ušao Romell Quioto.

Očito je da igraču Hondurasa cilj nije bila lopta, nego tijelo protivničkog igrača. I to koljeno, kao posebno osjetljiv i bolan dio tijela.

Quioto je ozlijedio Arthura i dobio izravni crveni karton. Ali Arthurovo desno koljeno bilo je u takvom stanju da više nije mogao igrati pa je zamijenjen. 

Brazil je tako u samo pet dana i dvije prijateljske utakmice prije Cope ostao bez dva važna igrača. Neymar je definitivno otpao za kontinentalno prvenstvo nakon ozljede u meču protiv Katara, dok izbornik Tite nakon meča s Hondurasom govori da će se Arthur oporaviti do Cope. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.