HAJDUK

Primorac nakon razočaranja protiv Croatije najavio promjene u sastavu

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

NOGOMETAŠI Hajduka su na Poljudu u sklopu posljednjeg pripremnog ispita pred proljetni dio sezone remizirali protiv Croatie iz Zmijavaca rezultatom 1:1.

Peti sastav Druge HNL je u vodstvo u 16. minuti doveo Tomislav Mrkonjić, a konačan rezultat postavio je Grk Dimitrios Diamantakos u 54. minuti iz kaznenog udarca. Trener Hajduka Boro Primorac nakon utakmice je kazao:

Hajduk u petak otvara drugi dio prvenstva protiv Šibenika

"Utakmica u kojoj smo djelovali malo umorno jer dosta smo radili zadnja dva tjedna i teške su noge. Dvadeset igrača je igralo, mislim da su spremni za sljedeću utakmicu. Danas je malo bolje bilo drugo poluvrijeme, imali smo neke šanse. Zmijavci su dobra ekipa, tek su počeli trenirati, kredit i njima", rekao je Primorac.

Njegova momčad prvo kolo u nastavku prvenstva igra već u petak protiv Šibenika na Šubićevcu.

Primorac najavio mlade igrače u prvoj postavi

"Bit ćemo fizički spremni i imat ćemo drugi mentalitet. Mislim da su igrači dobro radili, odmorit će se ova dva dana, u ponedjeljak će biti lagan trening, tako da ćemo biti spremni za sljedeći petak. Nova godina će početi s drugim mentalitetom kluba", optimistično je najavio trener Hajduka uz naznaku promjena u sastavu za Šibenik.

"Da. Bit će i nekih osvježenja, moramo vjerovati našoj mladosti, Ljubičiću, Brniću, Čuiću."

Podsjetimo, Hajduk je jesenski dio sezone završio na petom mjestu prvenstvene ljestvice sa 17 bodova iz 14 utakmica. To je čak 16 bodova manje od vodećeg Dinama.

Situacija oko novog trenera Hajduka bi se mogla rasplesti do ponedjeljka

Klub je i dalje u potrazi za novim trenerom dok Primorac priprema hajdukovce za start drugog dijela sezona. Jučer je pomoćni trener AZ Alkmaara Marino Pušić bio najizgledniji kandidat, danas je to Portugalac Jorge Manuel Rebelo Fernandes, a sutra bi to mogao biti netko treći.

Ipak, kako doznajemo iz izvora bliskih klubu, situacija oko novog trenera bi se mogla rasplesti do ponedjeljka. Predstavljanje novog trenera bi trebalo biti održano također početkom sljedećeg tjedna.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.