Problematična Hajdukova omladina: Hloverkin nećak prijetio treneru

U HAJDUKU u posljednjih godinu dana imaju više problema s mlađim uzrastima nego s A-momčadi. Novi incident napravio je mladi Leo Novak, inače nećak v.d. direktorice programa HRT-a.

Kad je od Hajdukovog trenera Poklepovića saznao da za njega nema mjesta u seniorima te da je prebačen u mladu momčad, Leo Novak je izjurio iz svlačionice, a na izlasku je naletio na trenera mladih Željka Mijača kojemu je i prijetio. Treneri su prijavili incident Upravi, od koje očekuju stegovne mjere.

Ime Lea Novaka ranije se više puta spominjalo po medijima zbog raznih incidenata. Najprije su njegov otac i brat prije dvije godine pretučeni u Makarskoj, jer je u to vrijeme mladi Novak igrao za Dinamo. U siječnju ove godine Leo je "prokrijumčaren" na pripreme prve momčadi Hajduka bez znanja tadašnjeg trenera momčadi Eddyja Reje.

Također, ovo nije prvi primjer kaosa u omladinskom pogonu splitskog kluba. Prije mjesec dana jedan je roditelj, nakon što je Hajduk procijenio da mu sin nije dovoljno dobar za klub, fizički nasrnuo na Vučevićevog zeta iako se zapravo želio obračunati s Ivicom Šurjakom i trenerima Hajdukovih mladih igrača.

Livaja i Jozinović uz žestice

Još je jedan novi slučaj prikazao kako kod mladih hajdukovaca nedostaje discipline. U javnost je izašla fotografija na kojoj Goran Jozinović i Marko Livaja poziraju držeći u rukama žestoka alkoholna pića, piše Slobodna Dalmacija.

Jozinović je dio prve momčadi prošlogodišnjeg osvajača Hrvatskog kupa, dok je Livaja junior koji se već zamjerio Hajduku kada je odbio novi ugovor i prihvatio transfer u Inter.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.