Problemi za Tudora. Saznao je da Lazio napušta najbolji strijelac u povijesti kluba

Foto: EPA

IGOR TUDOR (45) postao je novi trener Lazija umjesto Maurizija Sarrija. Tudor je posao preuzeo u jako teškoj situaciji za Lazio. Sarri je otišao nakon što je izgubio pet od šest zadnjih prvenstvenih utakmica te tako iz zone Lige prvaka pao na tek deveto mjesto. Usput je u osmini finala Lige prvaka ispao od Bayerna.

To se međutim ne smatra neuspjehom, ali spomenuti sunovrat u prvenstvu svakako je debakl, posebno stoga što je Lazio prošle sezone bio viceprvak Serie A te tako izravno izborio Ligu prvaka. Sve to Tudor mora ispraviti i onda spremiti ekipu za sljedeću sezonu, a talijanski mediji objavili su danas da će Tudor sljedeću sezonu morati planirati bez Cira Immobilea, najboljeg strijelca u povijesti kluba.

Talijanski novinar Matteo Moretto tvrdi da je 34-godišnji centarfor "željan novog projekta" nakon nepunih osam godina boravka u Rimu te će na ljeto promijeniti klub. Stigao je 2016. iz Seville za 9.65 milijuna eura i postigao čak 206 golova i upisao 54 asistencije u 332 odigrane utakmice. Došao je i do titule najboljeg strijelca u povijesti Lazija ispred pokojnog Silvija Piole sa 159 postignutih pogodaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.