Pročitajte kako je srpski rukometaš nahvalio Split: "Sve je bilo fenomenalno"

Foto: Ivo Cagalj / Pixsell

SRBIJA je pobijedila Island 29:26 u posljednjem susretu skupine A Europskog rukometnog prvenstva, te uz pobjedu Švedske nad Hrvatskom prošla dalje. Nisu vjerovali Srbi u takav scenarij, ali se i to dogodilo u Splitu, gdje su izabranici Jovice Cvetkovića dobili pljesak s tribina...
 
"Lijepo je dobiti pljesak gledatelja na kraju i mislim da je zasluženo. Bila je lijepa utakmica za gledanje, pogotovo za neutralne navijače koji se ne moraju puno nervirati. I poslije utakmice s Hrvatskom splitska publika je bila jako korektna i vidi se da vole sport, to je za pohvalu. Organizacija je bila odlična i osjećali smo se jako dobro od samog dolaska u Split. Hotelsko osoblje bilo je nevjerojatno ljubazno, čak smo šetali malo pored mora... Bilo je sve fenomenalno", zaključio je srpski bek. 
 
Bila je to velika, na kraju povijesna pobjeda nad Islanđanima, koji su ispali...
 
"Pružili sve od sebe i to je bilo dovoljno na kraju za pobjedu. Prije svega, igrali smo dobro u obrani, ali nismo uspjeli slaviti sa četiri gola, nego s tri. Što je tu je", rekao je nakon utakmice razočarani Žarko Šešum, koji je protiv Islanđana bio najefikasniji s pet golova, koliko je postigao i Bogdan Radivojević.
 
Srbija je na kraju vodila s tri razlike i samo ju je gol dijelio od izravnog prolaza. Međutim, šut Nenadića u posljednjim sekundama obranio je vratar Gustavsson, a lopta je ostala na gol-liniji.
 
 
"Borili smo se i u prve dvije utakmice, odigrali maksimalno, ali smo zasluženo izgubili od Hrvatske i Švedske, protiv kojih smo promašivali zicere. Danas smo puno bolje šutirali, igrali obranu i bili kompaktniji, a vratar Cupara je jako dobro branio i mislim da je to bio ključ pobjede. Na kraju je bio cilj spustiti dva pivota i sa sedam igrača spustiti zonu, kako bi igrač u zaletu šutirao, ali je lopta na kraju ostala na gol-liniji", naglasio je Šešum.
 
 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.