Procurila snimka. Pogledajte što Modrić radi dok mu suigrači ljube trofej Lige prvaka

Screenshot: Twitter

LUKA MODRIĆ (38) i četiri godine mlađi Toni Kroos su prije deset dana Realovom pobjedom nad Borussijom Dortmund (2:0) šesti put osvojili Ligu prvaka. Hrvatska legenda Reala svih šest europskih naslova uzela je s madridskim klubom, dok je njemački velikan jedan osvojio s Bayernom i pet s Realom.

Pojavila se snimka nakon pobjede na Wembleyju, koja je postala viralna. U kadru su igrači Reala koji nakon dodjele medalja na podiju dolaze do pehara Lige prvaka te ga grle i ljube. To prije podizanja pehara i početka proslave rade svi igrači Reala osim dvojice.

Modrić i Kroos nakon dodjele medalja zaobilaze trofej i podij te hodaju po travnjaku. Navijači Reala oduševljeni su kulerskom reakcijom dvojice velikana i komentiraju da su oni tako postupili jer je njima osvajanje Lige prvaka nešto normalno. Kroos ih više neće osvajati jer ide u mirovinu, a Modrić može i iduće sezone poboljšati rekord koji je postavio ovom Ligom prvaka. Naime, njenim osvajanjem postao je najtrofejniji igrač u povijesti Reala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.