MMA

Procurilo ime novog Soldićevog protivnika?

Foto: KSW

ROBERTO SOLDIĆ, u MMA svijetu poznatiji kao Robocop, borit će se na priredbi KSW 50 u Londonu. 

Prema navodima portala InTheCage.pl, on će svoju titulu u welter kategoriji braniti protiv Patricka Kincla. Njihova objava na Instagramu zaintrigirala je borilačku javnost, ali su se u komentarima ogradili i spomenuli kako KFC nije i službeno potvrdio takve informacije. 

Kincl se ipak čini kao najizgledniji kandidat, s obzirom na to da je Soldić već počistio sve najbolje poljske borce u diviziji, a Bellatorova zvijezda Paul Daley, koji se također spominjao, ipak navodno nije spreman prihvatiti meč u toj organizaciji. 

Patrick Kincl je 30-godišnji češki borac koji se tijekom karijere borio u odličnim europskim organizacijama (poput XFN-a), a ovo bi mu bio debi u KSW-u. U karijeri je zasad na omjeru od 22 pobjede i 9 poraza. Upravo se nalazi u nizu od tri pobjede i u najboljim je godinama svoje karijere. 

S druge strane, Roberto Soldić je s 24 godine i pojasom u KSW-u (koji je obranio prije tri mjeseca) jedan od najuzbudljivijih mladih boraca na svijetu te ima otvorena vrata prema UFC-u, ali sam je rekao kako zasad još uvijek o tome ne razmišlja i kako mu je u KSW-u sjajno. Soldić je također u nizu od tri pobjede, a sve su došle nakon sjajnih nokauta.

Podsjećamo, Soldićev menadžer Ivan Dijaković potvrdio je kako će KSW uskoro stići i u Zagreb. Ako Arena bude imala slobodan termin, to bi se moglo realizirati i do kraja ove godine. Ako to ne bude slučaj, Dijaković kaže kako ćemo KSW 2020. sigurno imati priliku gledati u glavnom gradu Hrvatske. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.