BOKS

Promotora pitali o mirovini Tysona Furyja: Jeste li poludjeli?

Foto: EPA

BOB ARUM, promotor Tysona Furyja, rekao je da se britanski boksač neće umiroviti. "Ne, sigurno se neće umiroviti. Jeste li poludjeli? Imat ćemo i više nego dovoljno vremena za razgovor o tome", izjavio je Arum za USA Today Sports i tako oživio nade Furyjevih navijača da će vidjeti njegovu novu borbu s Anthonyjem Joshuom ili Oleksandrom Usykom.

Fury je nokautom u šestoj rundi meča na Wembleyju, koji je uživo pratilo 100-tinjak tisuća ljudi, pobijedio izazivača Dilliana Whytea pa najavio odlazak u mirovinu. No 33-godišnji boksač, koji je na omjeru od 32 pobjede i jednog neodlučenog meča, nije odbacio ekshibicijske mečeve poput onoga s prvakom UFC-a Francisom Ngannouom.

"Ngannou je na mojoj listi za ekshibicijske borbe, bilo u kavezu, boksačkom ringu, s boksačkim ili rukavicama za UFC. Možemo to ostvariti. On je čudovište, ja sam čudovište. Bit će to sudar titana", rekao je Fury. Arum je potvrdio da je takva borba zaista moguća. "Ne znam kakav ugovor Ngannou ima s UFC-om. Bila bi to velika borba, lako bismo je organizirali."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.