Propada li transfer Šutala u Fiorentinu? Di Marzio: Postoji i druga opcija

Foto: EPA

FIORENTINA je krenula po Josipa Šutala, no ponuda koju je poslala prema Dinamu daleko je manja od one koju hrvatski prvak očekuje za svog stopera. Navodno je talijanski klub ponudio 12 milijuna eura, a Dinamo ga ne misli prodati za manje od 25 milijuna eura, na što još treba dodati bonuse. Razlika između ponuđenog i traženog je ogromna i zato bi se Fiorentina mogla okrenuti drugim opcijama.

Talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio piše da Fiorentina radi na transferu hrvatskog reprezentativca i navodi da se i Šutalu sviđa ideja prelaska u taj klub. Ipak, navodi i da u Firenci razmišljaju o drugim opcijama ne budu li uspjeli dovesti stopera kojeg prate već tri godine.

Dinamo je već odbio i bogatiju ponudu za Šutala

Ta druga opcija je Santiago Murillo. Ne bude li moguć transfer Šutala, Fiorentina će se okrenuti 21-godišnjem Brazilcu, članu Corinthiansa, piše Di Marzio. 

Podsjetimo, Dinamo je odbio i ponudu Ajaxa za Šutala. Kako smo doznali, nizozemski klub želi za hrvatskog reprezentativca platiti 18 milijuna eura, plus bonusi. Šutalo ima ugovor s Dinamom do 2028. godine, a Transfermarkt ga procjenjuje na 18 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.