Propada klub koji je stvorio Darija Srnu, ne zna se hoće li završiti sezonu

Foto: NK Neretva/Facebook

NOGOMETNI klub Neretva, u kojem je karijeru počeo legendarni kapetan Hrvatske Darijo Srna, upao je u velike probleme.

Trećeligaš iz Metkovića koji je već godinama u financijskim problemima, brisan je iz registra udruga te je upitno hoće li moći završiti sezonu u 3. HNL Jug.

Prema tvrdnjama vodećeg čovjeka kluba, riječ je o političkim igrama. Predsjednik Neretve Goran Komazin, ujedno povjerenik Mosta za Metković, objasnio je situaciju u klubu.

"Nadam se da će razum pobijediti. NK Neretva je u blokadi od 2002. godine. Sve ovo vrijeme nismo imali dovoljno novca da isplatimo one koji su sjeli na račun, ali klub je uredno poslovao preko škole nogometa i izvršavao sve obaveze. Žalosno je što se sada udara na Neretvu i djecu iz tog kluba", rekao je Komazin za Dalmatinski portal.

"Tvrdim da se to dogodilo isključivo u predizborne svrhe... Ima u klubu mostovaca, hadezeovaca, ljudi različitih političkih opcija. Razum bi trebao prevladati s obzirom na nogometni značaj Neretve", dodao je on.

Neretva bi u sljedećem kolu trebala igrati protiv Orkana u Dugom Ratu. Već su rezervirali autobus i spremaju se za put, a pitanje je kako će igrati utakmicu ako klub više ne postoji.
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.