Proslavljeni američki MMA borac stiže u Zagreb: Ne propustite njegov seminar

Foto: American Top Team

PROSLAVLJENI američki MMA borac i jedan od najboljih svjetskih ‘grapplera’, Jake Shields, početkom devetog mjeseca dolazi u Zagreb kako bi održao seminar pod nazivom "MMA – BJJ Educational Seminar".

Bivši Strikeforceov prvak i osvajač brojnih BJJ i "submission wrestling" turnira te borac koji se 2011. godine našao u ulozi izazivača za pojas kojeg je u UFC držao nedodirljivi Georges St. Pierre, u glavnom će gradu Hrvatske održati seminar koji je na rasporedu u nedjelju 04. rujna s početkom u 12 sati. Domaćin ove vrhunske prilike za upoznavanje i učenje od najboljeg bit će zagrebački American Top Team.

Nekoliko dodatnih informacija o početku suradnje s američkim borcem dobili smo od glavnog trenera zagrebačkog ATT-a, Dražena Forgača.

"Jake je 23. srpnja održao seminar u timu Redzovic iz Chicaga, inače našoj prijateljskoj dvorani. Na seminaru je bio prisutan i Narcis Mujkić, suvlasnik ATT-a Zagreb, koji je bio oduševljen onime što je Jake demonstrirao te mu je predložio da mu organizira seminar u ATT-u Zagreb što je on i prihvatio."

Očekivanja su velika, a kako i ne bi bila kada nam u posjet dolazi jedno takvo ime.

"Mislim da od čovjeka koji ima pobjede nad Danom Hendersonom, Robbiejom Lawlerom, Tyronom Woodleyjem, Demianom Maiom, Carlosom Conditom, Yushinom Okamijem,… ne možemo očekivati ništa manje od vrhunskog seminara."

Ovo nije ni prvi ni zadnji seminar, a korist od ovakvih događanja će u konačnici imati i cjelokupna hrvatska MMA scena.

"Naša je želja je da približimo hrvatski MMA svjetskim standardima, a nema boljeg načina od učenja od najboljih. Plan nam je da s tim ciljem organiziramo sve više ovakvih seminara", zaključio je Forgač.

Cijena seminara iznosi 200 kuna (na dan 250), a na isti se možete prijaviti na e-mail adresu info@americantopteam.eu. Za sve dodatne informacije nazovite: +385 1 6187 423.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.