REGIJA

Prva izjava Darka Kovačevića nakon pucnjave: Otkrio je što se točno dogodilo

Foto: Telegraf/Marko Jovanovic

DARKO KOVAČEVIĆ, donedavni direktor Nogometnog saveza Srbije i bivši igrač Zvezde, Real Sociedada, Juventusa, Lazija i Olympiakosa, upucan je tijekom večeri ispred svog doma u predgrađu Atene.

Njega je u naselju Gilfada napao nepoznati počinitelj koji ga je pokušao ubiti ispred kuće. Kovačević je bio u automobilu kada mu je napadač prišao iz malog automobila. Izašao je iz auta i zatim prišao vozilu bivšeg legendarnog srpskog nogometaša.

Kovačević je u posljednji tren uspio reagirati i leći te si je tako vjerojatno spasio život. Pojedini mediji navode da je atentator prilikom napada pogodio Kovačevića u nogu.

Vidio je napadača

Hitna pomoć je brzo reagirala i prevezla Kovačevića u bolnicu pa je on sad izvan životne opasnosti. Kovačević je policajcima nakon napada opisao kako je upucan.

"Vidio sam čovjeka ispred automobila s pištoljem uperenim u mene. Instinktivno sam skočio desno i u tom trenutku me upucao, zatim je počeo trčati, ušao je u vozilo i nestao", rekao je Kovačević u prvoj izjavi nakon pucnjave, koju je dao policijskim inspektorima. 

Pojavili su se i prvi videozapisi s mjesta događaja, koje možete pogledati OVDJE, baš kao i prve fotografije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.