PRVAK DOBIO POJAČANJE IZ KAZAHSTANA "Godinama pratim Rijeku"

Foto: NK Rijeka

RIJEKA je dobila pojačanje u vezi. Srđan Grahovac stigao je iz Astane na posudbu do kraja sezone, uz mogućnost otkupa ugovora. Bivši 25-godišnji igrač Borca iz Banja Luke i Rapida iz Beča zadovoljan je dolaskom na Rujevicu.

"O Rijeci znam dosta, pratim Rijeku već pet, šest godina. Znam da se radi o organiziranom klubu i kada se pojavila priča za moj dolazak bio sam za tu opciju. Klubovi su se uspjeli dogovoriti i drago mi je da sam tu", rekao je Grahovac na predstavljanju.

On je do sada upisao i tri nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a otkrio je da dobro poznaje hrvatski nogomet.

"Prije svega želim biti zdrav, a sve ostalo će doći kvalitetnim radom, kako moje dobre igre, tako i rezultati cijele ekipe. Znam dosta o hrvatskoj ligi. Gdje god sam igrao imao sam putem televizije priliku pratiti sve hrvatske televizijske kanale, tako da sam dosta upoznat. Skoro kao da sam bio ovdje".

 
U Astani je igrao s Marinom Tomasovom, te je s kazahstanskom ekipom izborio plasman u šesnaestinu finala Europa lige, gdje će igrati protiv lisabonskog Sportinga, ali bez njega.
 
"U Astani je bilo nekoliko igrača s područja Balkana, Tomasov, Jerić, Despotović... Bili smo kao obitelj, stalno smo se družili", otkrio je Grahovac, koji je u 26 utakmica zabio osam golova. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.