PSG kupio najskupljeg igrača u povijesti Bayerna. Navijači su bijesni

Foto: EPA

LUCAS HERNANDEZ će uskoro i službeno postati novi igrač PSG-a. Fabrizio Romano je objavio da će francuski branič uskoro potpisati ugovor s francuskim prvakom i da će posao biti objavljen kasnije danas. Bayern ga je prodao za odštetu od 50 milijuna eura.

RMC je objavio da je vođa navijačke skupine pariškog kluba Romain Mabille protiv dolaska francuskog reprezentativnog braniča i najskupljeg igrača Bayerna u povijesti. Podsjetimo, minhenski velikan u srpnju 2019. godine kupio ga je od Atletico Madrida za 80 milijuna eura.

Mabille je na Instagramu objavio poruku da Hernandez "nije dobrodošao" u PSG. Francuski mediji objasnili su pozadinu slučaja. Hernandez je rođen u Marseilleu, PSG-ovom rivalskom gradu, i njegov otac Jean-Francois je igrao za taj klub. Lucas Hernandez je, pak, odrastao u Španjolskoj te igrao za Atletico.

Mabille i ostali ultrasi PSG-a zamjeraju mu što ih je navodno provocirao nakon finala Lige prvaka 2020., u kojem je Bayern pobijedio PSG 1:0. Parižanima je glavni cilj osvojiti Ligu prvaka, no još nisu uspjeli, što znači da je Marseille i dalje jedini francuski klub koji je osvojio to natjecanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.