PSG nakon velike pobjede ostao bez važnog prvotimca do kraja sezone

Foto: Profimedia

PSG je kao gost na Velodromeu pobijedio Marseille s 3:0 u 25. kolu francuskog prvenstva. Bio je to susret prve i druge momčadi prvenstva, a aktualni prvak na krilima Lea Messija i Kyliana Mbappéa je pokazao moć i deklasirao domaćina kojeg vodi Igor Tudor.

Jedina loša vijest za PSG u toj utakmici je teška ozljeda braniča Presnela Kimpembea (27). U 15. minuti sprintao je prema svom golu kako bi spriječio napad suparnika. Oko njega nije bilo nikoga kada se srušio urlajući od bola. Kimpembe je obnovio ozljedu Ahilove tetive, zbog koje nije igrao zadnja tri mjeseca.

Pauza od četiri mjeseca

Zbog toga je Kimpembe, svjetski prvak s Francuskom 2018., propustio SP u Kataru. Osim te teške ozljede, koju je sada obnovio, Kimpembe je ove sezone još zbog ozljeda tetiva i lista ukupno propustio čak 21 utakmicu.

"On će biti izvan terena do kraja sezone. Odmah smo znali da se radi o vrlo teškoj ozlijedi", rekao je PSG-ov trener Christophe Galtier. PSG je potvrdio da će Kimpembe biti odsutan najmanje četiri mjeseca, no težina ozljede tek se mora utvrditi nakon detaljnih pregleda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.