PSG nudi 100 milijuna eura za zvijezdu Napolija

Foto: EPA

PSG KREĆE u veliku ofenzivu na tržištu ovog ljeta. Klub je napustio Kylian Mbappe i sada kreće u izgradnju nove momčadi koja bi trebala konkurirati za najveće domete, a to je dakako osvajanje Lige prvaka, kojom su čelnici pariškog kluba opsjednuti godinama. Najveće klupsko natjecanje nisu uspjeli osvojiti unatoč tome što su za njih igrale zvijezde poput Neymara i Lionela Messija pa se sada okreću nešto drugačijem razmišljanju.

Uprava kluba je proteklih mjeseci jasno dala do znanja da će se PSG sve više oslanjati na svoju školu nogometa te da neće momčad više trpati zvijezdama osim onih za koje procijene da mogu donijeti dugoročnu korist klubu. Jedan od tih igrača je Khvicha Kvaratskhelia (23), sjajni gruzijski ofenzivac, koji igra za Napoli. Talijanski novinar i poznati insajder za transfere Gianluca Di Marzio objavio je da je PSG ponudio 100 milijuna eura za igrača koji je svojim igrama zaslužio nadimak "Kvaradona".

Napoli bi mogao zaraditi gotovo deset puta više nego što su platili Gruzijca

Vijest je potvrdio i njegov agent Mamuka Jugelim u intervjuu za gruzijsko izdanje La Gazzette dello Sport: "Interes iz Saudijske Arabije nije istinit. Međutim, istina je da postoji interes od PSG-a, čak i ponuda, ali sve ovisi o odluci Napolija i klupskog predsjednika."

Gruzijski ofenzivac se priključio Napoliju u ljeto 2022. godine u transferu vrijednom 13.3 milijuna eura i odmah se nametnuo kao jedan od najboljih igrača Serie A te vodio Napoli do povijesne titule prvaka nakon 33 godine čekanja. Do sada je za Napoli upisao 88 nastupa u kojima je zabio 25 golova i dodao 26 asistencija, a s Gruzijom se plasirao na njihovo prvo veliko natjecanje u povijesti te će nastupiti na Euru u Njemačkoj.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.