PSG slaže novu momčad. Stiže ovih sedam igrača?

PSG ni ove sezone neće osvojiti Ligu prvaka. Nakon što je prošle sezone ispao od Reala, ove sezone je od francuskog prvaka s 3:0 bolji bio njemački Bayern. 

Tako se scenarij u kojem PSG ispada iz Lige prvaka relativno rano u odnosu na očekivanja ponovio, po tko zna koji put od dolaska katarskih investitora. Nekoliko puta ih ždrijeb nije mazio, nekoliko puta su nesretno ispadali, ali izuzev onog pandemijskog finala protiv Bayerna, PSG u Ligi prvaka nema baš ništa čime bi opravdao beskonačna ulaganja u igrače.

Očekuje se da će Neymar na kraju sezone napustiti klub, dok bi druge dvije velike zvijezde, Kylian Mbappe i Lionel Messi, trebale ostati. Francuski L'Equipe danas je objavio popis nogometaša koji bi mogli doći sljedećeg ljeta i pomoći Mbappeu i Messiju u borbi za naslov europskog prvaka.

Četiri ofenzivca, dva veznjaka i Torres

Popis predvodi Bernardo Silva, 28-godišnji Portugalac koji će na kraju sezone napustiti Manchester City. Uz njega u ofenzivnom dijelu PSG želi i Rayana Cherkija, 19-godišnjaka iz Lyona, i pet godina starijeg napadača Napolija Victora Osimhena. PSG prati i Goncala Ramosa, 21-godišnjeg napadača Benfice. Njih četvorica prema Transfermarktu vrijede više od 200 milijuna eura, najviše Silva (80 milijuna) i Osimhen (70).

Uz Milana Škriniara, koji će doći kao slobodan igrač iz Intera, PSG želi obranu pojačati Pauom Torresom, 26-godišnjim braničem Villarreala. Želje za vezni red su Manu Kone, 21-godišnjak iz Borussije Mönchengladbach, i 25-godišnji PSV-ov veznjak Ibrahim Sangare. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.