HNL

Rajko Magić: Hajduk nam je uvijek služio za vađenje iz krize

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

RAJKO MAGIĆ, bivši trener, ima bogato iskustvo u HNL-u. U domaćoj prvoligaškoj karijeri bio je na klupi Slavena, Šibenika, Hrvatskog dragovoljca, Istre, Čakovca, Kamen Ingrada i Intera, a u jednoj utakmici vodio je čak i zagrebački Dinamo. Danas radi kao stručni komentator i analitičar, a javnosti je najpoznatiji iz HNTV-ove emisije Treće poluvrijeme.

Nakon proteklog vikenda, u kojem je Hajduk kiksom u Koprivnici napravio ogroman korak unazad u borbi za naslov, iznio je jedan zanimljiv detalj iz svoje karijere. "Znate, Hajduk je uvijek imao problema u Koprivnici. Tome nije dokaz samo ova utakmica nego i one prijašnje. Kad god smo bili u krizi, jedva smo čekali da nam Hajduk dođe da se izvadimo i da sve bude ljepše", rekao je.

Hajduk je igrao bez Sahitija, Grgića te naivno suspendiranih Livaje i Kalinića, a brojni navijači kritizirali su Biuka i Ljubičića. "Ne smije se sasuti drvlje i kamenje na njih dvojicu, nisu imali dovoljno šansi ove sezone. Da su prije dobili više minuta, možda bi u Koprivnici bili bolji. Hajduk nije bio na razini, a Slaven je odigrao onoliko koliko može", zaključio je Magić.