EUROPA LIGA

Gavranović šalom odgovorio Rakitiću na objavu nakon Dinama: Sram te bilo...

Foto: EPA

SEVILLA je u prvoj utakmici play-offa Europa lige slavila s 3:1 protiv hrvatskog prvaka Dinama. Vodeći gol zabio je u 13. minuti utakmice kapetan Seville Ivan Rakitić.

Bivši hrvatski reprezentativac nije proslavio pogodak. Nakon što je iz jedanaesterca matirao Dominika Livakovića, uzeo je loptu, zagrlio se sa suigračima, a onda ispričao Dinamovim navijačima. Poznato je da je Rakitićev otac Luka veliki navijač Dinama, čak je dan uoči utakmice posjetio Dinamove nogometaše.

Javio se Gavranović

Nakon utakmice Rakitić se kratko oglasio na Instagramu s nekoliko fotografija i opisom u kojem stoji poruka kako je Europa liga "jako posebno natjecanje za sve navijače Seville" i dodao: "Idemo Sevilla!" 

Nedugo zatim u komentarima mu se javio Mario Gavranović, bivši nogometaš Dinama koji trenutno nastupa za turski Kayserispor, a on se odlučio našaliti u komentaru. "Sram te bilo da zabiješ Dinamu i još izjaviš da ne bi slavio protiv ostalih klubova. Mogu misliti da bi si Luka iščupao kosu da je ima još", napisao mu je Gavranović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.