Rashford ponovno junak Uniteda

Foto: Getty Images / Guliver Image

MANCHESTER UNITED vratio se pobjedama nakon teškog poraza od Tottenhama prošlog vikenda.

Momčad Louisa van Gaala je u 34. kolu Premier lige pobijedila je posljednjeplasiranu Aston Villu s 1:0 na Old Traffordu. Gol odluke postigao je u 32. minuti sjajni napadač Marcus Rashford, koji je zabio nakon asistencije Antonija Valencije s desne strane i ispratio Villu u Championship.

Fenomenalni 18-godišnji Rashford postigao je sedmi gol u 12. utakmici za United ove sezone, dok je klub iz Birminghama ispao prvi put nakon 1987. godine.

Do važne pobjede u borbi za ostanak stigao je Sunderland kod Norwicha (3:0), golovima Fabija Borinija u 41. iz penala, Jermainea Defoea u 53. i Duncana Watmorea u 91. minuti, čime je prekinuo seriju od sedam susreta bez pobjede u Premier ligi.

 

Također, nakon osam utakmica bez pobjede radovao se i Newcastle protiv Swansea (3:0), a pogotke za momčad Rafaela Beniteza postigli su Jamaal Lascelles u 40, Moussa Sissoko u 83. i Andros Townsend u 89. minuti.

Everton i Southampton remizirali su 1:1, dok je Watford slavio kod WBA s 1:0 (Ben Watson 27.), a napadač domaćih Saido Berahino uspio je promašiti čak dva jedanaesterca u 67. i 87. minutu, a njegove udarce s bijele točke obranio je sjajni brazilski vratar Heurelho Gomes.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.