NBA

Raspoloženi Kyrie Irving vodio Boston do breaka protiv Bucksa

Foto: Guliver Image/ Getty Images

BOSTON CELTICSI nastavili su sa sjajnim partijama i u drugom kolu doigravanja. Poslije metle protiv Indiane Pacers u prvoj rundi (4:0), odlično su krenuli i u drugoj gdje su upisali pobjedu protiv Bucksa u Wisconsinu sa 112:90.

Gotovo cijelo vrijeme Celticsi su imali kontrolu nad susretom u gostima i na koncu su slavili. Ključno je bilo zatvaranje Giannisa Antetokounmpa koji je na šutu iz igre ostao na 7/21 i u nekoliko navrata bio je kvalitetno zaustavljen u svojim prepoznatljivim prodorima.

Presudnom se pokazala treća četvrtina u kojoj su Celticsi serijom od 12-0 stigli do dvoznamenkaste prednosti (66:56). Do kraja treće dionice prednost je narasla do veliki +17, a u posljednjoj četvrtini rutinski su priveli utakmicu kraju.

Celticse je do breaka predvodio sjajni Kyrie Irving s 26 poena, 11 asistencija i sedam skokova, dok je Al Horford dodao 20 poena i 11 skokova. Kod Bucksa Antetokounmpo je ubacio 22 poena uz osam skokova, a Khris Middleton dodao je 16 poena, deset skokova i šest asistencija.

Druga utakmica ovih momčadi na rasporedu je u noći s utorka na srijedu.

Sažetak Bostonove pobjede u Wiscosinu pogledajte OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.