Reakcije s Marakane: ''Nije Zvezda tu da se netko s njom zajebava''

Foto: Guliver Image/Getty Images

CRVENA ZVEZDA uspjela je izvući remi (0:0) na Marakani protiv favoriziranog Napolija na otvaranju Lige prvaka. Talijani su očekivano bili puno bolji, napadali su, dobar dio utakmice nisu Srbima dali da iziđu iz svojih 16 metara, no do gola nisu mogli doći. Fanatičnom borbom Zvezda je uspjela doći do sjajnog rezultata.

Miloš Degenek nakon utakmice poručio je kako Zvezda nije u Ligi prvaka da bi se s njom netko zajebavao.

"Svako ima pravo na svoje mišljenje. Nama paše što nas omalovažavaju, tada u nama proradi inat. Nismo ovdje da se bilo tko zajebava s nama i da nam se smije. Možda nećemo osvojiti Ligu prvaka, ali nitko se neće sprdati sa Zvezdom", poručio je branič Zvezde, australski reprezentativac rođen u Hrvatskoj, čiju je zanimljivu životnu priču prije nekoliko mjeseci objavio Player's Voice.

"Mrzim rat! Rođen sam u Hrvatskoj 1994. u vrijeme rata za neovisnost. Bio je to težak period za moju obitelj. Imao sam 18 mjeseci kada sam morao napustiti naš grad Knin. Bio sam na traktoru s majkom i ocem devet dana dok smo bježali prema Srbiji. Imali smo samo kruh i mlijeko za put. Sve smo ostavili. Kuća, zemlja, rodbina, prijatelji. Teška je to tema za moju obitelj. Ne pričam puno o tome, kao ni moj otac. Tužan je to period za njega. Nije bio u Hrvatskoj od tada. Već 24 godine", između ostalog napisao je Degenek tada.

Pročitajte više