TRANSFERI

Real otpisuje sedmoricu. Zidane čisti svlačionicu kako bi pomogao klubu

Foto: Getty Images

GARETH BALE predvodit će lisu od sedam nogometaša kojih se Real Madrid panira riješiti ovoga ljeta, pod uvjetom da kriza uzrokovana pandemijom koronavirusa završi, piše AS.

Baleovih šest godina u Realu

James Rodriguez, Lucas Vazquez, Mariano Diaz, Alvaro Odriozola, Alphonse Areola i Nacho Fernandez su preostala imena kojih se klub planira riješiti.

Zinedine Zidane nada se da će od njihovih transfera zaraditi nešto više od 100 milijuna eura kako bi dodatno popravio financijsku sliku kluba koji počinje osjećati posljedice koronakrize.

Izgubio Zidaneovo povjerenje

Bale je za Real posljednji put zaigrao u veljači kada je u remiju s Celtom Vigo odigrao prilično lošu utakmicu, a ove sezone postigao je samo tri gola i na to dodao dvije asistencije.

Zidane je izgubio povjerenje u njega i htio ga je prodati još u siječnju, ali nitko od klubova koji su ga imali na svojoj listi želja nije bio spreman dati mu plaću kakvu ima u Realu. 

Ista sudbina čeka i Jamesa Rodrigueza koji se ove zime vratio s posudbe iz Bayerna, ali kao da nije. Zidane je svjestan da u svlačionici ima puno igrača te da će se nekih od njih morati odreći kako bi mogao klubu, a ovaj popis od sedam imena nije konačan, tvrdi AS.