Real počeo prodavati Modrićev dres. Evo koje su cijene

Foto: EPA

TRGOVINE europskog nogometnog prvaka Real Madrida u četvrtak su počele prodavati dresove za nadolazeću sezonu, a među njima je i onaj Luke Modrića (38). Modriću je ugovor istekao prije 11 dana, a klub nije službeno potvrdio produljenje suradnje.

Međutim, Realov dužnosnik je u srijedu za HINA-u rekao da će Modrić "trenirati ondje već 25. srpnja", što znači da je samo pitanje kada će biti službeno potvrđeno da je na pragu 39. rođendana potpisao novi, jednogodišnji ugovor. Tri dana kasnije momčad leti za Sjedinjene Američke Države, gdje će igrati prijateljske utakmice s Milanom, Barcelonom i Chelseajom.

Modrićev dres s brojem 10 košta 150 eura

Među ostalim, bijeli dres kratkih rukava s brojem 10 i prezimenom Modrić, napravljen od "autentičnog materijala", košta 150 eura. Dugi rukav je 160 eura, a ni u jednoj verziji nije uključen donji dio. Sve verzije možete pogledati OVDJE.

Realovi dresovi izrađeni od uobičajenog sintetičkog materijala prodaju se za 100 eura, a dodatno se naplaćuje oznaka La Lige ili Lige prvaka po 15 eura. Dresovi s dugim rukavima su skuplji, a oni manje veličine za djecu jeftiniji.

U prodaji je i Mbappeov dres s brojem 9

Posebno zanimanje u trgovini podno stadiona Santiago Bernabeu izazvao je dres s brojem 9, francuskog napadača Kyliana Mbappea, pokazuju snimke španjolskih medija. Mbappe, dosadašnji igrač PSG-a, bit će službeno predstavljen na stadionu za pet dana.

Dresovi svih igrača jednako koštaju i oni su zadnjih godina postali važan izvor prihoda najpoznatijih klubova. Real je prošle sezone osvojio Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i superkup.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.