Real potvrdio tešku ozljedu veznjaka. Modrić dobiva još više minuta?

Foto: EPA

NA SLUŽBENIM stranicama Real Madrida potvrđeno je kako je veznjak Dani Ceballos (28) ozbiljnije ozlijeđen. "Nakon testova koje je danas obavila medicinska služba Real Madrida na našem igraču Daniju Ceballosu, dijagnosticirano mu je uganuće 3. stupnja koje zahvaća ligamente u desnom gležnju", rekli su iz kluba.

Tako je vezni red Real Madrida pretrpio novu ozljedu, a Ceballos će izbivati s terena šest do osam tjedana. To stvara nove probleme za Carla Ancelottija jer su od ranije ozlijeđeni izuzetno bitni veznjaci, Englez Jude Bellingham i Francuz Eduardo Camavinga.

Real ima četiri zdrava veznjaka

Zbog Ceballosove ozljede, Real će do kraja rujna ostati na samo četiri zdrava veznjaka, a to su Francuz Aurelien Tchouaméni, Urugvajac Federico Valverde, Turčin Arda Güler i hrvatski kapetan Luka Modrić. Vrlo je vjerojatno kako će Modrić sada dobiti još značajniju ulogu u rotaciji.

Ceballosa je Real doveo 2017. godine za 16.5 milijuna eura iz njegovog matičnog Betisa. Otada je u Realu, s prekidom od dvije godine kada je bio na posudbi u Arsenalu. Za Real je upisao 150 nastupa, zabio je sedam golova i sudjelovao u osvajanju tri Lige prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.