Rebić hat-trickom spriječio senzaciju kod trećeligaša: Preokrenuo za prolazak

Foto: EPA

ANTE REBIĆ zabio je tri gola za Eintracht kod Mannheima u pobjedi 5:3 u prvom kolu njemačkog kupa. 

Momčad iz Frankfurta mučila se kod trećeligaša, gubila dva puta (2:0 i 3:2), a onda je Rebić brzim hat-trickom donio veliki preokret i spasio Eintracht od blamaže na startu sezone.

Već nakon 11 minuta bundesligaš je od trećeligaša gubio 2:0 golovima Valmira Sulejmanija u trećoj i 11. minuti. Bio je to velik šok za goste iz Frankfurta, ali su se uspjeli vratiti i izjednačiti na 2:2 golovima Daichija Kamade u 21. te Filipa Kostića u 45. minuti prvog poluvremena.

Činilo se kako će u nastavku gosti lako preokrenuti, ali ih je u 73. minuti Jan Hendrik Marx doveo na rub ispadanja iz kupa, što bi predstavljalo pravu senzaciju. 

I kad Eintracht nije znao što bi i kako bi, ukazao se sjajni Rebić i hat-trickom za svega 13 minuta donio preokret i pobjedu 5:3. Hrvatski napadač izjednačio je na 3:3 u 76., kada je poslije ubačaja s desne strane sjajno reagirao na drugoj stativi. 

Potom je već u 81. sjajno prošao protivničkog igrača na lijevoj strani šesnaesterca, a onda jakim udarcem zakucao loptu u mrežu za preokret. 

Točku na "i" stavio je u 89. minuti. Bila je to majstorija Rebića koji je izašao sam pred golmana s lijeve strane, a onda ga se oslobodio driblingom i pogodio za konačnih 5:3. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.