Rebić se vraća u Serie A?

Foto: EPA

HELLAS VERONA je zainteresirana za dovođenje Ante Rebića (30), objavio je danas turski Fanatik. Rebić je preko svog menadžera Falija Ramadanija odgovorio na interes Verone i poručio da je sastanak oko transfera moguć, ali samo ako osiguraju ostanak u Serie A. Trenutno su na 15. mjestu prvenstvene ljestvice s dva boda više od zone ispadanja.

Podsjetimo, Rebić je u ljeto 2023. iz Milana kao slobodan igrač stigao u Bešiktaš. Dosad je upisao 23 službena nastupa, ali svega 691 minutu na terenu. Postigao je jedan gol i ostvario pet asistencija, no turski mediji su 11. ožujka pisali da ga je portugalski trener Fernando Santos izbacio iz momčadi zato što je, navodno, izazvao nemir.

Želi ga i Hajduk?

Rebić već neko vrijeme nije bitan dio momčadi turskog velikana. Turski mediji, koji se dosad nisu pokazali osobito točnim izvorima informacija, navode da Rebić, i kad igra, to čini ispod očekivanja u Bešiktašu, s kojim ima ugovor do ljeta 2025. godine.

Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 3.2 milijuna eura. Ranije je turski Takvim pisao da Hajduk prati situaciju i želi hrvatskog krilnog napadača dovesti u ljetnom prijelaznom roku, ali da mu je glavni problem ogromna plaća od 2.5 milijuna eura godišnje koje bi se Rebić morao odreći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.