LIGE PETICE

Rebićev suigrač: Jednog dana sam u medijima papa, a drugi osuđenik

Foto: Getty Images / Guliver Image

KRZYSZTOF PIATEK prošle je sezone za Genou i Milan zabio ukupno 30 golova u 42 utakmice. Međutim, poljski napadač ove sezone proživljava teške trenutke na San Siru, kao uostalom i cijela momčad koja drži tek 14. mjesto u Serie A. 

Rebićev suigrač je zabio samo tri gola u 12 utakmica, od čega dva iz penala. Klub razmišlja o njegovoj prodaji, ali 24-godišnji igrač ima zanimljiv plan, koji je otkrio za nacionalnu televiziju TVP Sport.

"U nogometu morate sebi postaviti jasne ciljeve. Milan me je platio 38 milijuna eura, a sada radim na sebi kako bih vrijedio 60-70 milijuna eura kada sljedeći put budem mijenjao klub", rekao je Piatek pa dodao:

"Nije lako. Rijetko stvaramo prilike i to je nešto najteže za napadače, koji najviše pate u tim situacijama. Ipak, popravljamo se i samo je pitanje vremena kad ću opet krenuti zabijati golove. Nitko se nije stavio u moju situaciju jer sam u medijima jednog dana papa, a sljedećeg osuđenik", naglašava Piatek.

Prošle sezone u Italiji je postala hit pjesma navijača Milana posvećena Piateku, čiji je nadimak Pistolero.

"Bio sam šokiran reakcijom navijača. Igrao sam na San Siru protiv Napolija i sjećam se da sam i pored čepića u ušima čuo kako pjevaju moje ime. Tretirali su me kao da sam godinama tu, a ne kao da sam tek stigao. I dalje stojim nogama čvrsto na zemlji i najvažnija mi je stvar nogomet. Na početku sam karijere, ovo mi je tek druga sezone u Serie A i vjerujem da ćete starog Piateka vidjeti ubrzo", zaključio je. 

Prvu priliku za to pokazati imat će za vikend baš protiv Napolija, koji je s dva gola prošle sezone srušio u četvrtfinalu kupa. 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.