Redknapp: Kranjčar se, kao i svi, mora dokazivati

HARRY REDKNAPP, trener Tottenhama, kao i navijači ovog londonskog kluba, mogu biti zadovoljni načinom na koji su njihovi nogometaši otvorili ovu sezonu.

Poslije sedam odigranih utakmica Tottenham ima pet pobjeda i dva poraza, s tim da su oba puta pali protiv dva glavna aspiranta za naslov prvaka u Premiershipu (Manchester Uniteda na svom terenu i Chelseaja u gostima).

No, Harry Redknapp drži izjavama i radom visoke tenzije u momčadi, te nikako ne dopušta da se bilo tko uljuljka u atmosferu zadovoljstva. Tako se za Telegraph dotaknuo i hrvatskog reprezentativca Nike Kranjčara, koji je na posljednjoj utakmici protiv Burnleyja (5-0) prvi put odigrao cijelu utakmicu za Tottenham.

"Jasno je da se radi o odličnom igraču, odavno sam to znao, no stalno mora imati na pameti da nije siguran u momčadi. Niti on, niti bilo tko drugi",  rekao je Redknapp i dometnuo:

"Nogometaši koji su nedavno došli u klub moraju znati da nisu došli kao velika pojačanja i da će zbog toga automatski igrati u prvom sastavu. Svaki dan je novo dokazivanje i Niko će morati svaki put zavrijediti nastupe. Konkurencija je, sva sreća, jaka i postoji uvijek kvalitetnih igrača na klupi koji čekaju šansu", zaključio je Redknapp.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.