LIGE PETICE

"Rekli su da će mi uništiti život ako potpišem za Bayern"

Foto: Getty Images

U POSLJEDNJIH osam godina Brazilac Rafinha upisao je 179 nastupa za Bayern i osvojio 20 trofeja te tako postao jedan od povijesno važnih nogometaša bavarske momčadi. 

Ipak, vjerojatno najzanimljiviji detalj njegove karijere zabilježen je kada se tek počelo pričati o njegovom mogućem prelasku iz Genoe u Bayern. 

"Ostalo mi je šest mjeseci do kraja ugovora sa Schalkeom, a oni su mi rekli da mogu u bilo koju ekipu osim Bayerna. Ako i pomisliš potpisati s Bayernom, uništit ćemo ti karijeru, rekli su mi. Magath je rekao i grublje riječi", prenosi Rafinhinu izjavu FOX Sports.

Nakon toga je Rafinha završio igrajući za Genou, ali dobio je ugovor na samo godinu dana. Ono što Brazilac nije znao je da su Talijani odmah nakon njegova dovođenja imali u planu da ga kasnije prodaju u Bayern. 

"Predsjednik Genoe rekao mi je da ću u klubu biti godinu dana ili šest mjeseci i da me onda čeka transfer. Odigrao sam do prosinca, a onda su mi rekli da sam prodan. Kad sam pitao kamo, odgovorili su: "Bayern!" objasnio je Rafinha svoj bizaran put do Bayerna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.