Rekordan poraz Inter Miamija

Foto: Profimedia

INTER MIAMI pretrpio je uvjerljiv poraz bez Lionela Messija, koji je s Argentinom izborio polufinale Copa Americe. Iako se to natjecanje održava u Sjedinjenim Američkim Državama, MLS nije prekinuo natjecanje, a u noći na nedjelju jedan od favorita ubilježio je poraz s najviše primljenih golova u svojoj povijesti. Inter Miami gostovao je kod Cincinnatija i izgubio 1:6.

Japanac Yuya Kubo je zabio dva gola (10., 57.), a odličnu predstavu pružio je i Argentinac Luciano Acosta zabivši gol (36.) uz dvije asistencije. Za Cincinnati su zabili i Pavel Buča (38.), Yamil Asad (45+4.), te Geraldo Valenzuela (72.). Pogodak za Inter, koji je od 62. minute igrao bez isključenog Sergija Busquetsa, postigao je Sergej Krivcov zabivši za 1:1 u 21. minuti.

Inter Miami, klub u čijoj je vlasničkoj strukturi i David Beckham, osnovan je prije šest godina. Sinoć je prvi put odigrao utakmicu sa šest primljenih golova. Rekordni poraz pretrpio je od New England Revolutiona u srpnju 2021., kada je bilo 0:5. Cincinnati vodi na ljestvici Istoka sa 48 bodova, dok je Inter dugi s bodom manje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.