REKORDER PREMIERSHIPA Svi su se naklonili čudesnom Barryju

Foto: Arsenal / Twitter

WBA je doživio poraz kod Arsenala (2:0) u posljednjem susretu šestog kola Premier lige, ali klub s Hawthorns stadiona ima razloga biti ponosan. Razlog je nevjerojatni Gareth Barry koji je na Emiratesu ispisao povijest engleskog nogometa. 

Iskusni 36-godišnji veznjak postao je igrač s najviše utakmica u povijesti Premiershipa. Ogled protiv Arsenala bio je njegov 633. nastup u elitnom razredu engleskog nogometa. Igrao je za Aston Villu, Manchester City, Everton i sada je u WBA-u.

Iza Barryja je Ryan Giggs sa 632 utakmice i Frank Lampard sa 609 nastupa. Legendarni Velšanin čestitao je engleskom igraču koji će 25. rujan 2017. gotovo sigurno pamtiti do kraja života.

Također, Barry je nakon utakmice dobio i dar od Arsenala. Arsene Wenger uručio mu je dres Topnika s brojem 633 i time oduševio slavljenika.

"Hvala svima na čestitkama. Presretan sam zbog rekorda, ali bih volio da smo barem osvojili bod protiv Arsenala. No veliki je podvig odigrati ovoliko utakmica, iako nikada nisam razmišljao o tome, nego sam se samo borio da što više igram. Nikad nisam želio odustati i ovo je nagrada za to", rekao je Barry. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.