Remek-djelo Bellinghama protiv Italije. Pogledajte što je napravio za gol Engleza

Foto: Screenshot

ENGLESKA reprezentacija jučer navečer postala je osma koja je osigurala sudjelovanje na Europskom prvenstvu sljedeće godine nakon što je svladala Italiju 3:1. Italija je povela u utakmici na Wembleyju, a onda je Engleska nanizala tri gola za plasman na europsku smotru, koja će se sljedeće godine održati u Njemačkoj.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ BELLINGHAMOVU I RASHFORDOVU AKCIJU

Talijani su u 15. minuti poveli golom Gianluce Scamacce, a potom je Harry Kane izjednačio iz jedanaesterca u 32. minuti, da bi u 77. postavio i konačan rezultat. Drugi gol Engleza posebna je priča. Strijelac je bio Marcus Rashford, no čudesno je ono što je za taj gol napravio Jude Bellingham.

Briljira u Realu

Bellingham briljira početkom ove sezone, redovito je najbolji igrač Reala, kojem se priključio u ljetnom prijelaznom roku, pa je tako s pozicije veznjaka za madridski klub u 10 utakmica već zabio 10 golova i asistirao za još dva.

Protiv Italije je izborio jedanaesterac i upisao asistenciju, s tim da je dojmljivo ono što je napravio kod gola za preokret. Sjajnom se varkom oslobodio suparnika i otvorio si teren za dugi sprint, a onda pravovremeno, uz trojicu Talijana oko sebe, pronašao Rashforda, koji je krasno pogodio.