Richards ne može vjerovati kakvu tetovažu Richarlison ima: "Čudno"

Foto: EPA, Screenshot: YouTube

UMIROVLJENI engleski branič Micah Richards (34), danas stručni komentator, čudio se tetovaži koju ima napadač Tottenhama Richarlison (25). Brazilski napadač je skidanjem dresa proslavio pogodak iz 93. minute za 3:3 protiv Liverpoola u 34. kolu Premier lige. Međutim, Diogo Jota je zabio u četvrtoj minuti sudačke nadoknade za pobjedu Liverpoola.

Richarlison si je u prosincu prošle godine na leđa dao tetovirati svoj portret uz legendarnog brazilskog napadača Ronalda te zvijezdu PSG-a Neymara. "Malo je smiješno, zar ne? Mislim, Ronaldo je legenda. Neymar je vrlo dobar. Ali zašto bi ih tetovirao?" pitao se Richards.

"Neymar je izvanredan, ali on još uvijek igra. Čudno. Razumio bih da su oni otišli u mirovinu, ali Neymar mu je suigrač. To je kao da ja tetoviram Daniela Sturridgea. Drag mi je, kvalitetan igrač, ali neću ga tetovirati", dodao je Richards.

Ronaldo i Neymar su mu idoli

Richarlison je u razgovoru za GQ Sports u veljači objasnio tetovažu. "Ronaldo mi je bio heroj kada sam počeo igrati nogomet. Neymar je dio moje generacije, ali je malo stariji. Želio sam igrati kao on i imati istu frizuru. Sebe sam dodao jer sam inspiracija samome sebi", rekao je.

Richarlison ima 42 nastupa i 20 pogodaka za brazilsku reprezentaciju, u kojoj igra s Neymarom. U ljeto 2022. godine stigao je u Tottenham iz Evertona za 58 milijuna eura. Potpisao je ugovor do ljeta 2027. godine, a ove sezone postigao je tri pogotka i tome dodao četiri asistencije u 31 nastupu za londonski klub.