Riječani o debaklu: Veliko razočarenje, nismo imali sreće

Foto: Goran Kovačić/Pixsell

VELIKO razočaranje je bilo vidljivo kod nogometaša Rijeke nakon ispadanja u 3. pretkolu Europa lige protiv norveškog Sarspsborga. Nakon što su u prvoj utakmici na gostovanju izvukli 1:1, na Rujevici su izgubili 1:0 i tako okončali svoje europske snove za ovu sezonu.

>RIJEKA - SARPSBORG 0:1 Rijeka razočarala i ispala od Norvežana

>Kek: Nismo zaslužili prolaz

Oba gola su primili iz prekida, a napadač Maxwell Acosty smatra kako je sreća igrala ulogu u ispadanju Riječana iz Europe:

"Nemam riječi u ovom trenutku. Jako smo razočarani. Ne znam što se dogodilo. Pokušali smo sprovesti na terenu ono što smo trenirali, ali jednostavno nismo imali sreće", rekao je Acosty.



Trener Rijeke Matjaž Kek istaknuo je kako na kraju treba biti objektivan i čestitati Norvežanima.

"Treba biti objektivan i čestitati gostima iz Norveške na prolazu. Mi smo bili daleko od onog što smo svi očekivali. Kada iz igre ne stvoriš šansu teško je očekivati da se iz silnih prekida ne dogodi nešto. Razočaranje je veliko, ni u trci ni u agresiji nismo bili ta Rijeka koju smo svi očekivali", rekao je Matjaž Kek nakon utakmice pa dodao:



"Poraz će usmjeriti tok Rijeke. Sigurno će doći reakcija na sve skupa. Računalo se na prolaz u Europi, ovo je dokaz da svi treniraju. Jednostavno nismo izdržali pritisak na loptu i njihov presing. Treba sjesti i vidjeti u kojem će smjeru ići Rijeka", zaključio je Matjaž Kek.

Rijeka se tako okreće HNL-u, a prvi test nakon neuspjeha u Europi imaju ove nedjelje kod Rudeša. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.