Rijeka čeka momčad koja još nije pobijedila u 2017.: "Već su nam znali zagorčati život"

Foto: Screenshot

LIDER hrvatskog prvenstva Rijeka dočekat će sutra od 19 sati Inter, u 31. kolu. Momčad Matjaža Keka ima osam bodova više od Dinama te je jako blizu osvajanja povijesnog naslova prvaka Hrvatske, a u goste joj na Rujevici dolazi protivnik koji još nije upisao pobjedu u 2017.

"Dolazi nam protivnik koji nam je već znao zagorčati život. U ovoj situaciji nas čeka zahtjevna utakmica koja dolazi nakon velikog emocionalnog pražnjenja. Inter je protivnik koji zaslužuje poštovanje i respekt”, rekao je Kek.

"Nema euforije"

Trener Rijeke smiruje euforiju, iako šest kola prije kraja njegova momčad ima veliku prednost ispred Dinama...

"Ne vidim razloga za euforiju u momčadi. Naravno, može biti veselja i radosti jer smo na dobrom putu, ali sve ostalo je podcjenjivanje. Međutim, guštam u ovom trenutku, kao što sam trpio protiv Osijeka dok nismo dali drugi gol. Prije svega uživam u tome kako oni reagiraju. Privilegij je voditi ovakvu momčad i ove igrače”, poručio je Kek.
 
Zuta: U ligi nema slabih utakmica
 
Poput Keka razmišlja i Leonard Zuta koji je najavio utakmicu na Rujevici nakon koje bi se Rijeka, u slučaju pobjede, mogla još više približiti tituli...
 
"Moramo raditi naporno kao i uvijek, utakmicu po utakmicu. Imamo samopouzdanja, moramo nastaviti tako i pokazati respekt prema Interu. U ligi nema slabih utakmica, morate biti maksimalno angažirani da biste pobijedili. Kada imate ovakvu podršku navijača, možete dati još više i to je sjajno", zaključio je Zuta. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.