PRVACI JOŠ BEZ PORAZA Rijeka pregazila Astru

Foto: Screenshot/NK Rijeka

NOGOMETAŠI Rijeke odradili su još jedan uspješan test uoči nove sezone. U trećoj pripremnoj utakmici u Kranjskoj Gori Rijeka je pobijedila rumunjsku Astru s 3:1.

Ranije su Riječani upisali pobjedu protiv Rabotničkog (2:0) i remi s Triglavom (1:1).

Sve je Kekova momčad riješila u prvom poluvremenu kada su pala sva tri pogotka.

Rijeka je povela u 8. minuti sjajnim golom Marija Gavranovića koji je predriblao trojicu igrača, ušetao u kazneni prostor i s desetak metara pogodio mrežu za 1:0.

U 22. minuti nakon akcije Bradarića i Heberta, lopta dolazi do Mateija koji s ruba šesnaesterca pogađa suprotnu stativu, a lopta se odbija u mrežu za 2:0.

Dvije minute prije odmora Rijeka je potvrdila pobjedu trećim golom. Dugu loptu s Rijekine polovice primio je Gavranović pred Astrinim šesnaestercem, nakratko mu je obrana izbila loptu, Gorgon je uspio gurnuti Mateiju koji sa par metara lako pogađa gol preko golmana za 3:0.

U posljednjim sekundama Rumunji su stigli tek do utješnog pogotka.

RIJEKA - ASTRA   3:1

RIJEKA: Prskalo (od 53. Sluga), Ristovski (od 75. Čeliković), Župarić (od 46. Šofranac), Elez (od 46. Punčec), Vešović (od 33. Zuta), Bradarić (od 75, Matić), Mišić (od 65. Đoković), Heber (od 58. Čanađija), Gorgon (od 46. Črnic), Matei (od 82. Ayodeji), Gavranović (od 46. Martić).


 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.