TRANSFERI

Rijeka je danas završila povijesni posao. Više je platila samo tri igrača

Foto: NK Rijeka

RIJEKA je danas predstavila Naisa Djouahru kao svog novog igrača. Djouahra je na Rujevicu stigao iz Real Sociedada, a igra na poziciji krilnog igrača. Djouahra je bio član Real Sociedada od 2016. godine kada je stigao iz francuskog St-Etiennea, a u B momčadi Real Sociedada odigrao je 68 utakmica.

Tek što je došao u klub, Djouahra je već ispisao povijest. Rijeka ga je platila 750 tisuća eura, što je povijesno velik iznos. Naime, u cijeloj povijesti Rijeke samo je za tri igrača pri dolasku plaćena veća odšteta.

Riječ je o Andreju Kramariću koji je iz Dinama stigao za 1.2 milijuna eura, Antoniju Čolaku kojeg je Rijeka platila 850 tisuća Hoffenheimu te Dariju Župariću koji je iz Pescare stigao za 800 tisuća eura. Popis pet najskupljih u povijesti Rijeke zatvara Mario Gavranović koji je iz Zuricha stigao za 600 tisuća eura. 

Veseli se napadačkom stilu

Prema izjavama koje je dao nakon dolaska, čini se da je Djouahra itekako svjestan očekivanja koja će morati zadovoljiti nakon ovako izdašnog transfera. Francuski ofenzivac istaknuo je da ga posebno veseli što Rijeka njeguje napadački stil igre.

"Gledao sam utakmicu, navijači su nevjerojatni. Odlična atmosfera, sviđa mi se što je cijeli klub uz ekipu. Što se tiče ekipe, ima puno odličnih igrača koji vole igrati loptom i napadački su orijentirani. To je igra koju volim", rekao je Djouahra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.