Rijeka u 12 minuta razbila Aarhaus na Atlantic kupu

Foto: NK Rijeka

RIJEKA je razbila danski Aarhus u Portimau. Lider hrvatskog prvenstva uspio je riješiti utakmicu na Atlantic kupu za 12 minuta, te time nastavio pripreme za drugio dio HNL-a na najbolji mogući način.

Hrvatska momčad povela je u 73. minuti preko Florentina Mateija, koji je ponovno pogodio u 79. za 2:0, a točku na i stavio je Alexander Gorgon u 85. minuti. 

Matjaž Kek se za susret u Portugalu, na Atlantic kupu, odlučio za sljedećih 11 - Prskalo, Ristovski, Elez, Šofranac, Zuta, Maleš, Bradarić, Vešović, Andrijašević, Gorgon, Gavranović.

RIJEKA - AARHUS 3:0

85. minuta - GOOOOL za RIJEKU! 3:0, strijelac je ALEXANDER GORGON! Nevjerojatnih 12 minuta Rijeke, koja je načela goste preko dvostrukog strijelca Mateija, dok je treći gol zabio Gorgon i vjerojatno stavio točku na i.
 
79. minuta - GOOOOL za RIJEKU! 2:0, strijelac je ponovno FLORENTIN MATEI! Samo sedam minuta nakon vodećeg gola, veznjak Rijeke uspio je opet pogoditi i povisiti vodstvo na 2:0 za momčad Matjaža Keka, koja je pred pobjedom u Portugalu.
 
73. minuta - GOOOOL za RIJEKU! 1:0, strijelac je FLORENTIN MATEI! Lider hrvatskog prvenstva poveo je u 73. minuti protiv danskog protivnika golom Mateija, na Atlantic kupu u Portugalu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.