HRVATSKA reprezentacija

Rijekin branič zbog ozljede propušta Euro do 21 godine

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

PETAR MAMIĆ neće s hrvatskom reprezentacijom do 21 godine ići na Europsko prvenstvo tog godišta koje se od 16. do 30. lipnja igra u Italiji i San Marinu.

Iako ga je Nenad Gračan uvrstio na inicijalni popis, Rijekin branič se ozlijedio i propustit će ovaj veliki turnir, objavio je Hrvatski nogometni savez putem svojih službenih kanala.

Poziv zanimljivom lijevom beku Rijeke bio je i svojevrsno iznenađenje. Mamić je solidan mladi branič s odličnim ofenzivnim, ali ne baš jednako dobrim defenzivnim sklonostima, kojeg je Igor Bišćan u finalu kupa između Rijeke i Dinama posjeo na klupu.


Prvi ispit Gračanovi izabranici imat će u četvrtak u Crikvenici

Trebao je biti tek treća opcija na lijevom beku iza Borne Sose i Domagoja Bradarića, a za tu poziciju na popisu konkurira još i Marijan Čabraja iz Gorice.

Prvi test mladići koje vodi Nenad Gračan će imati 6. lipnja u pripremnom dvoboju protiv NK Crikvenice, kada izbornik mora objaviti i konačan popis, dok će šest dana kasnije u Puli igrati protiv Danske. Hrvatsku na Euru čeka "skupina smrti" s Engleskom, Francuskom i Rumunjskom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.