RIVER - BOCA

Riverov kapetan ne smije igrati Superclasico: Uhitit će ga čim dođe u Španjolsku

Foto: Getty Images

OSIM što je zakinut jer će formalni domaćin uzvratnog ogleda finala Copa Libertadoresa biti na Santiago Bernabeuu, a ne na svojem El Monumentalu, River Plate hendikepiran je jer će protiv Boce Juniors vjerojatno biti lišen Lea Ponzija. 

Riverov kapetan optužen je za sudjelovanje u namještanju utakmica dok je nastupao za Real Zaragozu. Španjolskim vlastima i dalje je sumnjiva prvenstvena utakmica Real Zaragoze i Levantea igrana 21. svibnja 2011. godine (2:1). U istrazi je četrdesetak osumnjičenih, među kojima je i Leo Ponzio kojeg se tereti da je bio novčano podmićen. 

Pojedinci su već sprovedeni pred lice pravde i osuđeni na dvogodišnje zatvorske kazne. S obzirom na okolnosti, Leonardo Ponzio bi koračanjem španjolskim teritorijem riskirao policijsko privođenje. 

Prema svemu sudeći, River Plate mogao bi u Madridu biti znatno oslabljen.

Leonardo Ponzio, nekadašnji argentinski reprezentativac na zalasku karijere, u klupskoj je karijeri za Real Zaragozu nastupao u dva navrata (2003.-2007., 2009.-2012.). Na poziciji defenzivnog veznjaka sudjelovao je u 245 službenih utakmica španjolskog kluba.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.