Robinson: Dovedite mi taj Liverpool

NAKON infarktne pobjede nad Chelseajem porasli su apetiti Blackburna. Vrataru Paulu Robinsonu svanuo je lijep dan, navijači Ewood Parka ga slave nakon herojske uloge i dva obranjena jedanaesterca, a on u maniri Ćire Blaževića poručuje;

"Dovedite mi taj Liverpool"

Redsi na Ewood park stižu u subotu i sudeći prema euforičnim najavama iz tabora Roversa, neće im biti nimalo lako.

"Napravili smo sjajan posao protiv Chelseaja. Plasman u polufinale Liga kupa velika je injekcija samopouzdanja. OK, nije to bila udarna postava Bluesa, ali svejedno je na teren izašla respektabilna momčad. Bili smo sjajni i sada čekamo Liverpool. Nemaju previše razloga veseliti se susretu s nama.",  priča vratar Blackburna.

"Naravno da će to biti teška utakmica, ali ponavljam, vjerujem da nisu oduševljeni što nam dolaze u trenutku kada smo u sjajnoj formi. Uz to, imamo fantastičan niz na našem stadionu. Kod kuće uvijek igramo s velikim samopouzdanjem i stoga se nimalo ne bojimo dolaska Benitezove ekipe."

Vratio se Robo još jednom na veliki trijumf protiv Chelseaja.

"Bila je to sjajna partija i velika noć za sve nas. Čudesno. Zaslužili smo tu pobjedu zbog naše igre, a ne zbog sreće kod jedanaesteraca! Nakon 90 minuta zaslužili smo pobjedu, nakon produžetaka smo je također zaslužili. Chelsea je izjednačio u sudačkoj nadoknadi produžetaka, bio sam strašno razočaran zbog tog pogotka."

"Nisam reagirao onako kako sam trebao i osjećao sam da se moram iskupiti. Nadam se da sam s obranama u lutriji jedanaesteraca upravo to i učinio. Bio sam fokusiran, što nije bilo lako s obzirom da smo već igrali 120 minuta, ali morao sam to izvući", prepun je dojmova bio čuvar Blackburnove mreže i dan nakon sjajne utakmice."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.