NBA LIGA

Rocketsi dovode dva pojačanja da im glume centre

Foto: Getty Images

HOUSTON ROCKETSI blizu su dovođenja dvojice iskusnih igrača koji bi im, smatraju, mogli pomoći u borbi za naslov i uklopiti se u njihovu novu filozofiju igre, odnosno u momčad bez centara.

Radi se o Jeffu Greenu i DeMarreu Carrollu, krilnim igračima od kojih će tražiti i da preuzmu dio centarskih dužnosti.

Carroll je nedavno raskinuo sa San Antonio Spursima, iako je ljetos potpisao trogodišnji ugovor na ukupno više od 20 milijuna dolara. Nije se uklopio u Spurse, koji su mu omogućili da potraži bolju sredinu. Prošle je sezone ovaj 198 cm visoki 33-godišnjak za Brooklyn Netse postizao 11,1 poen u prosjeku.

Green je također 33-godišnjak koji će s 202 cm biti najviši igrač u osnovnoj rotaciji Rocketsa. On je ove sezone postizao 7,8 poena za Utah Jazz, ali u prosincu je otpušten kako bi klub napravio mjesta za Rayjona Tuckera.

Green će za početak potpisati 10-dnevni ugovor, odnosno biti na probi u Rocketsima, da vide kako će se uklopiti u njihovu novu filozofiju. Carrollova plaća od otprilike 6,7 milijuna će pak ostati na teretu Spursa iduće tri godine, umanjena za iznos koji potpiše s Houstonom. S Rocketsima će moći potpisati u srijedu, dva dana nakon što je raskinuo sa Spursima.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.