Rodrygo: Ne postoji ego u svlačionici Real Madrida. Razlog je Luka Modrić

Foto: EPA

REAL MADRID i Borussia Dortmund u subotu od 21 sat igraju finale Lige prvaka na Wembleyju. Madridski klub je favorit i lovi 15. titulu u elitnom klupskom natjecanju. Jedna od njegovih najvećih zvijezda, 23-godišnji brazilski napadač Rodrygo je tim povodom gostovao na jednom španjolskom podcastu.

Između ostalog, s voditeljem je pričao i o odnosima među igračima u velikom klubu poput Reala, kao i činjenice da trener često mora balansirati između različitih karaktera igrača od kojih su neki velike zvijezde pa su samim time i teški za ophođenje. Rodrygo je tu posebno istaknuo kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića.

"Ego u svlačionici? Toga nema, a za nas mlade igrače je jako jednostavno zbog Modrića. Kada vidim njega kako s 38 godina, pet Ligi prvaka i Zlatnom loptom trči od kornera do našeg šesnaesterca, kako da i ja to ne napravim? Ne postoji ego u našoj svlačionici", poručio je Brazilac.

Modrić ostaje u Realu

Modrić je 40 dana prije isteka ugovora s Realom prihvatio novi. Točnije, produljenje za još jednu sezonu. Ovo je objavila Marca prije par dana: "Real je Modriću ponudio produljenje ugovora uz osjetno smanjenu plaću. Luka je to prihvatio jer se želi umiroviti u Realu. Ambicija mu je biti kapetan Reala te želi ući u povijest osvajanjem novih trofeja i posebno još jednom Ligom prvaka."

Usprkos tome što ga klubovi iz Amerike i Arabije mame raskošnim ponudama, Modrić je dakle odlučio gdje želi nastaviti karijeru. Početkom iduće sezone napunit će 39 godina, ali umirovljenje mu ne pada na pamet.

On želi samo Real. Toliko je posvećen klubu da prihvaća biti rezerva i pristaje na upola manju plaću od trenutne, koja mu je 21.8 milijuna eura bruto na godinu. Toliko je sretan u klubu i Madridu. Zato je sve ovisilo o Realu, koji je, izgleda, odlučio kao što je Modrić htio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.