Roma vlada Rimom, Mihajlović na rubu otkaza

Foto: Getty Images / Guliver Image

ROMA je vladar Rima! Momčad Luciana Spallettija razbila je Lazio s 4:1 u Derbyju della Capitale u 31. kolu Serie A. Službeni gost svladao je najljućeg rivala u susretu bez navijača koji prosvjeduju i potpisao devetu pobjedu u posljednjih 10 susreta u talijanskom natjecanju.

Stephan El Shaarawy glavom je načeo Lazio u 15, a Edin Džeko povećao vodstvo u 64. nakon što se lopta odbila od vratnice. Međutim, ekipa Stefana Piolija reagirala je preko Marca Parola u 75. no time je dodatno razbjesnio susjede, koji su preko Alessandra Florenzija i Diega Perottija zaključili veliku pobjedu.

"Odigrali smo odlično i zasluženo slavili. No, nije to bio istinski derbi bez navijača i jako mi je žao zbog toga. U odličnoj smo formi i vjerujemo u drugo mjesto", poručuje Florenzi.

Utakmice u prvenstvu krenule su minutom šutnje u znak legendarnog Cesarea Maldinija, koji je preminuo u 85. godini.

Milan tone, Mihajlović pred otkazom

Četiri posljednje utakmice Milan ne zna za pobjedu u prvenstvu, a ovog popodneva za ekipu Siniše Mihajlovića bila je kobna Atalanta, koja je slavila s 2:1 u Bergamu.

Unatoč vodstvu pogotkom Luiza Adriana iz jedanaesterca, Rossoneri su uspjeli prosuti prednost zahvaljujući maestralnim škaricama Mauricija Pinille u 44. i golu Alejandra Gomeza u 63. minuti, koji su poslali Mihajlovića na rubu otkaza.

Fiorentina je bez Nikole Kalinića remizirala 1:1 protiv Sampdorije, protiv kojeg je Milan Badelj igrao do 46. minute. Genoa je razmontirala Frosinone s 4:0 uz hat-trick Susa Fernandeza, dok je Chievo pobijedio Palermo s 3:1.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.