Romin bek želi u Dinamo, ali ga Talijani žele prodati u Aziju

Foto: Profimedia

DINAMO nastavlja s potragom za pojačanjima za novu sezonu, a jedna od pozicija na kojoj u Maksimiru žele povećati konkurenciju je ona lijevog beka. Budući da je Mauro Perković na odlasku iz kluba, jedini igrač na toj poziciji je Japanac Takuya Ogiwara.

Tu poziciju može igrati i Ronael Pierre-Gabriel, ali on je primarno desni bek, pa Dinamo traži još jednog lijevog. Fabrizio Romano je danas objavio da je Dinamo blizu dogovora s Romom oko transfera Jana Oliverasa, ali situacija s 20-godišnjim Španjolcem nije tako jednostavna.

Roma ga se želi riješiti

Roma se ovog ljeta želi riješiti Oliverasa, koji je stigao 2020. iz Barcelone za 130.000 eura. Ima ugovor do ljeta 2026., nije u planovima za prvu momčad i Rimljani bi bili najsretniji kad bi ga skinuli s platne liste.

Za njega imaju dobru ponudu s Bliskog istoka, ali problem je što se Oliverasu ni pod razno ne ide u te krajeve. On želi u Dinamo, ali klub ga trenutačno nije spreman platiti. Kako doznajemo, Dinamo bi ga posudio uz opciju otkupa na kraju sezone, ali Romi to ne odgovara.

Dinamo je zainteresiran, ali Roma odlučuje

Talijanski velikan pokušat će ga prodati, ali neće Španjolca lako nagovoriti da ode na istok. Oliverasu je sigurno primamljivija opcija potencijalnog igranja u Ligi prvaka budući da Dinamo od skupine dijeli samo play-off. Interes Dinama postoji, ali o svemu će na kraju odlučiti Roma.

Oliveras je karijeru započeo u Espanyolovoj akademiji, odakle je kao 12-godišnjak otišao u Barcelonu. Za Barcinu drugu momčad nije igrao, ali je skupio 75 nastupa za Rominu mladu momčad te upisao jedan gol i 13 asistencija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.