Ronaldo ima veliki plan sa sinom. Mutu: Nije nemoguće to ostvariti

Foto: Instagram

PORTUGALSKA legenda Cristiano Ronaldo (39) približava se kraju karijere, ali još uvijek nema pouzdanih informacija o tome kada točno planira otići u mirovinu. Iako je očigledno daleko od svog vrhunca, Ronaldo nakon 1231 nastupa i 895 golova u karijeri još uvijek ne namjerava stati. 

Ugovor sa saudijskim Al Nassrom veže ga još do lipnja iduće godine, a nekoć poznati rumunjski napadač Adrian Mutu tvrdi da zna što je Ronaldov cilj. Prema Mutuovom mišljenju, Ronaldo želi biti suigrač sa svojim najstarijim sinom Ronaldom Juniorom, koji trenira u omladinskoj školi Al Nassra.

Ronaldo Junior je nedavno navršio 14 godina i trebat će mu još barem dvije godine da može igrati sa seniorima. Ovo podsjeća na priču vršnjaka Cristiana Ronalda LeBrona Jamesa, čiji je suigrač u LA Lakersima nedavno postao njegov 20 godina mlađi sin Bronny James.

"Zato ne odustaje"

"To je njegova prava motivacija, želi odigrati utakmicu sa sinom, zato ne odustaje. Da je u nekom drugom klubu, primjerice Real Madridu, to bi bilo puno teže, ali u Al Nassru je to moguće. Nije nemoguće da igraju zajedno", rekao je Mutu.

Mutu je početkom 2000-ih bio jedan od najboljih ofenzivaca na svijetu. Nakon što je briljirao u Veroni i Parmi, Roman Abramovič, novi vlasnik Chelseaja, platio je ofenzivca tada ogromna 22 milijuna eura. I tamo je krenuo sjajno, ali ubrzo se otkrilo da je ovisan o kokainu, zbog čega je suspendiran na sedam mjeseci. Tako su krenuli njegovi problemi.

Padao je doping-kontrole zbog konzumiranja droge, iz reprezentacije je izbacivan zbog opijanja i izrugivanja izbornika, a u privatnom životu mu je bilo jednako burno. Ima četvero djece s tri žene. Igrao je Mutu još za Juventus i Fiorentinu, prošao tri lige Petice (igrao je za Ajaccio u Francuskoj), ali nikada nije potvrdio ono što je pokazivao u ranim dvadesetima, kada su ga proglašavali nasljednikom Gheorghea Hagija. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.