CRISTIANO RONALDO

Ronaldo neuobičajenom fotografijom skuplja milijune lajkova

Foto: EPA

CRISTIANO RONALDO nije sjajno otvorio aktualnu sezonu te je i dalje bez postignutog gola u šest utakmica Premier lige, a tek je u drugom nastupu u Europa ligi, protiv moldavskog Šerifa, stigao do prvog pogotka u sezoni.

Portugalac nerijetko igra u smanjenoj minutaži, što je menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag objasnio time da je Ronaldo propustio dio priprema tima, no rekao je i da od njega, nakon što je napokon zabio u osmoj utakmici sezone, sad očekuje da će krenuti postizati golove.

Trenutačna forma ne utječe mnogo na status koji Ronaldo ima kod svojih obožavatelja pa i ne čudi velik broj reakcija na svaku njegovu objavu na društvenim mrežama. Osim kako bi tim objavama navijačima dao mali uvid u svoju sportsku ili obiteljsku svakodnevicu, jedan od najboljih nogometaša svih vremena koristi ih i u marketinške svrhe.

To je napravio i u posljednjoj objavi kojom reklamira liniju svog donjeg rublja. Za tu priliku Ronaldo je iskoristio boksački ring kao kulisu i objavio fotografiju sebe u ulozi boksača. U dva sata skupio je oko dva milijuna lajkova svojih obožavatelja.